Onze cursussen voor
bedrijfsgroei en persoonlijke groei

De cursussen van DeOndernemersmentor worden gehouden op comfortabele tijdstippen en worden gehouden in Studio De Pijp, even uit de dagelijkse sleur.
Zo wordt het proces niet verstoord door alledaagse impulsen. Bewust is ervoor gekozen de 3 MasterCourses einde week en in de middag te houden.
Zodat het weekend nog ruimte geeft voor bezinking. Het Groeiconsult is af te spreken op de dinsdag of woensdag. Maandag is de dag van eigen onderzoek.
Zo blijven we “up to date” “Eens in de 4 weken is de “Walk the Talk voor deelnemers, alumni en docenten.

1200,-

ex BTW

Opstart

De basis voor groei Een 4-wekelijkse course op 4 aaneengesloten donderdagavonden. Deelnemers maken hun eigen "Groeiplan". Dat vervolgens meteen uitgevoerd kan worden met een op maat samengestelde bedrijfskundige toolbox. Voor wie? De MasterCourse Opstart is een programma voor succesvolle ondernemers die al reeds gestart zijn. Ondernemers die willen groeien. Ondernemers die niet alleen in, maar ook aan hun bedrijf willen werken. Met de MasterCourse werk je in een paar weken tijd aan een eigen groeiplan en leg je de basis voor groei. Opzet MasterCourse Opstart Middagprogramma vanaf 17.30u tot einde

1200,-

ex BTW

Doorgroei

De volgende stap voor groei Een 6-wekelijkse course op aaneengesloten vrijdagmiddagen. Deelnemers maken hun eigen “GroeiPlan”. Dat vervolgens meteen uitgevoerd kan worden met een op maat samengestelde bedrijfskundige toolbox. Voor wie? Groeien komt altijd met groeipijnen. MasterCourse DoorGroei is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een groeibedrijf. Ondernemers die niet alleen in, maar ook aan hun bedrijf willen werken. Met de MasterCourse werk je in een paar weken tijd aan een eigen groeiplan en leg je de basis voor groei. Opzet MasterCourse DoorGroei Middagprogramma vanaf 17.30u tot einde avond. Hard werken,

1200,-

ex BTW

Innovatie

De volgende stap voor groei Een 4-wekelijkse course op aaneengesloten donderdagmiddagen. Deelnemers maken hun eigen "GroeiPlan". Dat vervolgens meteen uitgevoerd kan worden met een op maat samengestelde bedrijfskundige toolbox. Voor wie? De beste ideeën ontstaan altijd door de aanwezig expertise. De MasterCourse InternOndernemen is speciaal ontwikkeld voor teamleden en ondernemende professionals die bijdragen aan de duurzame groei door het maken van een eigen groeiplan. Opzet MasterCourse Innovatie Avondprogramma vanaf 17.30 tot einde avond. Hard werken, veel interactie en inspiratie. Prijs is €1200.- excl. BTW. Ook de mogelijkheid "Incompany" voor teams

300,-

ex BTW

GroeiConsult

De volgende stap voor groei Een periodieke 4-wekelijkse sessie van 2 uur (met mogelijkheid tot uitloop) waarin het groei gerelateerde en voor de onderneming actuele items worden doorgesproken. Voor wie? Voor eigenaren en directies met Groeiambitie. Individueel of als team. De diepte in, tot de kern en visie vormen. Op een comfortabele indoor locatie buiten de deur of samen wandelen outdoor. Prijs is €300.- excl. BTW, per consult in abonnementsvorm. Opzet GroeiConsult In het GroeiConsult wordt de hele bedrijfskundige toolbox opengetrokken. Of anders gezegd; alle wetenschap die beschikbaar is wordt

Op de agenda:
Eerstvolgende Mastercourses
op de donderdag- en vrijdagmiddagen

Opstart

9,16,23,30 June 2022
Ik meld me aan

Doorgroei

29 September & 6,13,20 October 2022
Ik meld me aan

Innovatie

1,8,15,22 September 2022
Ik meld me aan

Muriel Horst

Eigenaresse Equs Company

“Deze MasterCourse kwam op een perfect moment voor mij en mijn bedrijf Equs Company. Het gaf mij de structuur en een theoretisch kader om door te groeien. Nu heb ik de handvatten om gestructureerd door te groeien in plaats van dat ik het gevoel heb dat ik voor elke stap het wiel zelf moet uitvinden.”

Christel van Zweden

Eigenaar Stickfilm

“De MasterCourse geeft je concrete handvatten voor hoe je je groeiambitie op een duurzame manier vorm kan geven. Mijn verwachtingen zijn overtroffen, ook door de open, informele en veilige omgeving. Mijn bedrijf laat de laatste jaren een constante groei zien.”

Laurens Bezemer

Eigenaar Kuipers & Claassen

“Wat was het fijn en nodig om een paar dagen uit de dagelijkse routine getrokken te worden en te werken aan een Groeiplan voor mijn ondernemingen! Met hulp van een aantal top-professionals heb ik de huidige situatie beschreven (“ist”) en dat afgezet tegen de situatie waar ik naar toe wil (“soll”). Vervolgens zijn de activiteiten geformuleerd en in een logisch en te overzien tijdpad geplaatst. Zeer effectief! Leuk om dit samen te doen met andere ondernemers.”

Intakegesprek