De volgende stap voor groei

Een 4-wekelijkse course op aaneengesloten donderdagmiddagen. Deelnemers maken hun eigen “GroeiPlan”. Dat vervolgens meteen uitgevoerd kan worden met een op maat samengestelde bedrijfskundige toolbox.

Voor wie?

De beste ideeën ontstaan altijd door de aanwezig expertise. De MasterCourse InternOndernemen is speciaal ontwikkeld voor teamleden en ondernemende professionals die bijdragen aan de duurzame groei door het maken van een eigen groeiplan.

Opzet MasterCourse Innovatie

Avondprogramma vanaf 17.30 tot einde avond. Hard werken, veel interactie en inspiratie. Prijs is €1200.- excl. BTW. Ook de mogelijkheid “Incompany” voor teams (tijd en plaats op afspraak).

Plaats van handeling: het gerenoveerde rechter design balkon (Studio “De Pijp”) van de Oranjekerk in Amsterdam.

Centraal in de MasterCourse is het werkatelier waarin de deelnemers een persoonlijk GroeiPlan maken met innovatie als focus en als begeleider Bert en expertdocenten. Hij biedt een aantal beproefde en internationaal erkende bedrijfskundige en human capital modellen (de toolbox) waar de specifieke casus van de deelnemers aan getoetst wordt als basis van een dialoog.

Vervolgens worden de deelnemers elkaars klankbord en delen zo de uitdagingen. Veel interactie en dialoog. Alles by heart. Van hersenpan tot hersenpan. Tegelijk krijgt ieder overzicht over en input voor het eigen plan. Er wordt een gap analyse gemaakt tussen heden en toekomst én een succesvolle realisatie van de overbrugging daarvan.

De tijd tussen de cursusdagen vullen de deelnemers door Bert ontwikkelde format voor het plan. zo blijven de deelnemers on speaking terms. De deelnemers leren veel van elkaar en inspireren elkaar. Innoverende thema’s in de voorhoede van de bedrijfskunde completeren het programma in interactie en dialoog met de expertdocenten.

Programma op de donderdagavond

 • 17:30 Inloop
 • 18:00 Werkalterier
 • 20:00 Thema – Expertdocent
 • 21:00 Informeel afronden op een terrasje op het Van Der Helstplein.

Thema’s

 • 1e dag Ondernemen
 • 2e dag Innovatie Strategie
 • 3e dag Targeting
 • 4e dag Realisatie

Extra informatie

 • De certificaatuitreiking vindt plaats op de “Ondernemersmentor SuperMastermind-dag” met een update van “Duurzame groei”.
 • Reunies van deelnemersgroepen vinden plaats als Mastermind, in de standaard opzet van de Mastercourses. (werkatelier expertdocent)
 • Deelnemers zijn van harte welkom op de 4-wekelijkse “Ondernemersmentor Walking the Talk” wandeling speciaal voor deelnemers, alumni en docenten.

En dat alles op een inspirerende locatie

De Oranjekerk (1902) is een icoon in Amsterdam vlakbij het Sarphatipark in de Pijp. Haar functie van ontmoetingscentrum breidt ze uit met het project “Oranje Boven”. De MasterCourse van de Ondernemersmentor worden gehouden op het rechterzijbalkon met een design glazen kooiconstructie. Heel inspirerend.

Innovatie

1,8,15,22 September 2022
Ik meld me aan

Wat zeggen onze

tevreden cursisten?

Muriel Horst

Eigenaresse Equs Company

“Deze MasterCourse kwam op een perfect moment voor mij en mijn bedrijf Equs Company. Het gaf mij de structuur en een theoretisch kader om door te groeien. Nu heb ik de handvatten om gestructureerd door te groeien in plaats van dat ik het gevoel heb dat ik voor elke stap het wiel zelf moet uitvinden.”

Christel van Zweden

Eigenaar Stickfilm

“De MasterCourse geeft je concrete handvatten voor hoe je je groeiambitie op een duurzame manier vorm kan geven. Mijn verwachtingen zijn overtroffen, ook door de open, informele en veilige omgeving. Mijn bedrijf laat de laatste jaren een constante groei zien.”

Laurens Bezemer

Eigenaar Kuipers & Claassen

“Wat was het fijn en nodig om een paar dagen uit de dagelijkse routine getrokken te worden en te werken aan een Groeiplan voor mijn ondernemingen! Met hulp van een aantal top-professionals heb ik de huidige situatie beschreven (“ist”) en dat afgezet tegen de situatie waar ik naar toe wil (“soll”). Vervolgens zijn de activiteiten geformuleerd en in een logisch en te overzien tijdpad geplaatst. Zeer effectief! Leuk om dit samen te doen met andere ondernemers.”

Intakegesprek